S.C. APAVITAL S.A. a dezvoltat un proiect de investiții finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial Mediu prin Axa prioritară 1, derulat pe o perioadă de 9 luni, având o valoare totală, fără TVA, de de aproximativ 76.676.752, din care 63.062.608 reprezintă contibuțiile nerambursabile ale Uniunii Europene, prin Fondul de Coeziune, din economiile înregistrate în cadrul proiectului POS MEDIU ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și canalizare în județul Iași”.

Proiectul este denumit generic “INVESTIȚII PENTRU EXPLOATAREA ȘI ÎNTREȚINEREA SISTEMELOR DE APĂ LA NIVELUL ARIEI DE OPERARE A APAVITAL SA IAȘI”, pe scurt, ApaConnect și cuprinde și două contracte de lucrări:  

CL19 imageTitlu CL19
află mai multe
CL21 imageTitlu CL21
află mai multe
 

Clipul proiectului

Acest proiect are ca obiective specifice să reducă pierderile de apă, să asigure alimentarea cu apă potabilă la parametri adecvați (continuitate, presiune, debit), să asigure accesul la servicii de alimentare cu apă de calitate cu o eficiență maximă a costurilor, să crească nivelul calității în operare și să facă aceste servicii cât mai accesibile pentru populație. 

Pliantul proiectului
(descarca PDF, 2,6 mb)